Om Oss

lotta.jpg

Jag är en tjej som är född -66, gift med Micke och vi har 2 pojkar som nu är vuxna. Har även blivit farmor sommaren-11 vilket jag tycker är så roligt:) Jobbar natt som undersköterska på ett äldreboende och det trivs jag väldigt bra med.

Jag är uppväxt på landet så mitt djurintresse har alltid varit stort för alla levande varelser, stora som små. Under åren barnen bodde hemma så hade vi allt från sköldpadda till gerbil här hemma men något som alltid stått mig varmt om hjärtat är katt och det har alltid funnits flera huskatter här hemma.Vi hade även en hund Bonzo som vi fick 14 år ihop med:) och samma år gick våran katt Kokko 19 år bort och det blev kusligt tomt här hemma. Inga djur och inga barn som bodde här och vi som tycker det är så roligt när det är liv och rörelse i huset och nu hade vi ju massor av tid!

Då kom Burman S*Golden High's Alfonzo Angelo in i vårat liv som  en frisk fläkt en riktigt mysig liten buse och sen var vi ju tvungna att skaffa han en kompis och då blev det en Helig birma som heter Carmen, sen kom det ytterliggare en birma.......  på den vägen är det och jag tycker det är otroligt intressant och roligt att få hålla på att lära mig mycket om dessa underbara katter!

Affes uppfödare förde in oss i utställningsvärlden och vi tycker det är roligt men även lärorikt att åka på en och annan utställning. Så med jämna mellanrum packar vi in oss och katterna i våran husbil för att åka på utställning.

Först och främst är våra katter var och en , en älskvärd familjemedlem men i mitt avelsarbete så tycker jag att tempramentet är viktigt och att katten är sund o frisk(testar mina katter Felv ,Fiv o hjärtscannar) och att de naturligtvis följer rasstandarden.

Fick stamnamnet SE*Altona Kitten's inregistrerat sept-10 och det var inte något svårt val, då huset vi bor i kallas för Altona och för mig är det min trygga bas i livet och jag hoppas o tror att även alla små kattungar som föds här blir trygga individer och som kommer att ha en stor aptit på livet och som kan bidra till många härliga år för deras nya ägare .Ifrån  April -11 kan jag titulera mig som Diplomerad Uppfödare.

 

 

Välkommen

Välkommen till altonakittens.n.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar